Golftjej

golftjej Säsongen 2020Golftjej

Golf, Glädje, Gemenskap och en massa Girlpower!

Är du tjej i åldern 8-21 år vill vi gärna bjuda in dig och dina tjejkompisar till roliga aktiviteter på och utanför golfbanan! Alla är välkomna oavsett spelnivå och tag gärna med en kompis som vill prova på golf.

Vi erbjuder fler aktiviteter under året alltifrån golfträning och spel på banan till bad och bakning. Så kom och häng med oss i Golftjej Bohuslän Dal, vi vill att just DU ska vara med!

Här hittar du datum och information om årets träffar. Anmälan görs till tjejansvarig på din klubb eller till golftjej.bdgf@gmail.com

Med tanke på rådande situation kring Covid-19 har vi valt att tillsvidare begränsa antalet deltagare för våra träffar till max 25 st. Tänk på att stanna hemma vid minsta tecken på sjukdom, god handhygien och hålla avstånd. 

Hör med din klubbs tjejansvariga eller följ oss på Facebook och Instagram där ni hittar alla våra aktiviteter:

Facebook: /golftjej.bohuslandal

Instagram: @golftjejbohuslandal

Hemsida: www.bdgf.se

Kontaktinformation Tjejansvariga:

Pia Allén Oltegen
073-080 42 00
pallen55@hotmail.com

Allmags GK             Ida Windahl / idahallberg80@hotmail.com
Malin Pettersson / 070-362 89 30 / mu36pettersson@gmail.com
Lyckorna GK          Martin Östemar /  martin.ostemar@gmail.com
Skaftö GK               Georg Zinnerström / 070-587 70 59 / gmz@telia.com
Stenungsund GK  Pia Simic / 073-986 54 02 / golfkrogen@stenungsundgk.se
Dagsholms GK       Matthildur Jansson/  / matta@avera.se 
Tjörns GK               Anders Magnusson / anders@amag.se

Vid frågor kontakta oss gärna!

För klubbarna
För att lyckas med detta önskar vi att ER klubb hittar en tjejansvarig för att vi ska få ett nära samarbete och lättare kunna kommunicera direkt kring aktiviteter, och att det finns en person på klubben som har en översikt över just er juniorverksamhet och de tjejer som finns representerade där. Det kan vara vem som helst inom verksamheten! Personen i fråga behöver inte själv ha stora golfkunskaper utan kan vara en kvinnlig ledare, förälder, äldre tjejjunior, mormor eller farmor. En person som vill vara med och koordinera och planera, tillsammans med oss inom BDGF och övriga tjejansvariga, roliga aktiviteter på och utanför golfbanan. För mer information tveka inte att höra av er!