Golftjej

golftjej Säsongen 2020Golftjej

Golf, Glädje, Gemenskap och en massa Girlpower!

Är du tjej i åldern 8-21 år vill vi gärna bjuda in dig och dina tjejkompisar till roliga aktiviteter på och utanför golfbanan! Alla är välkomna oavsett spelnivå och tag gärna med en kompis som vill prova på golf.

Vi erbjuder fler aktiviteter under året alltifrån golfträning och spel på banan till bad och bakning. Så kom och häng med oss i Golftjej Bohuslän Dal, vi vill att just DU ska vara med!

Information om årets träffar kommer inom kort!

Anmälan görs till tjejansvarig på din klubb eller till golftjej.bdgf@gmail.com

Hör med din klubbs tjejansvariga eller följ oss på Facebook och Instagram där ni hittar alla våra aktiviteter:

Facebook: /golftjej.bohuslandal

Instagram: @golftjejbohuslandal

Hemsida: www.bdgf.se

Kontaktinformation Tjejansvariga:

Lars Bengtsson
070-569 95 06
golftjej.bdgf@gmail.com

Vid frågor kontakta oss gärna!

För klubbarna
För att lyckas med detta önskar vi att ER klubb hittar en tjejansvarig för att vi ska få ett nära samarbete och lättare kunna kommunicera direkt kring aktiviteter, och att det finns en person på klubben som har en översikt över just er juniorverksamhet och de tjejer som finns representerade där. Det kan vara vem som helst inom verksamheten! Personen i fråga behöver inte själv ha stora golfkunskaper utan kan vara en kvinnlig ledare, förälder, äldre tjejjunior, mormor eller farmor. En person som vill vara med och koordinera och planera, tillsammans med oss inom BDGF och övriga tjejansvariga, roliga aktiviteter på och utanför golfbanan. För mer information tveka inte att höra av er!